Molitli Merkenmakers is een marketingcommunicatiebureau dat zich specialiseert op het gebied van retailers in de mode, sport en lifestyle. Wij bieden een totaalpakket aan van onder andere conceptontwikkeling en strategie tot complete winkelinrichtingen. Uw verhaal vertalen we naar een ijzersterke positionering en bijzondere communicatiemiddelen. Zo kunnen wij er niet alleen voor zorgen dat de identiteit duidelijk is en het concept van een retailer staat, maar ook dat dit geïntegreerd wordt in bijvoorbeeld het logo, een advertentie of de winkel zelf.

Inspiratie

Onze inspiratie halen wij vooral uit het leven zelf. Door altijd om je heen te kijken in Nederland maar zeker ook in het buitenland. Goed te luisteren naar alle wensen van onze klanten. Door ons te omringen met veel creatieve mensen. Veel lezen en bladeren door tijdschriften en het volgens van  interessante blogs & sites. Door gepassioneerd met je vak bezig te zijn vindt je de inspiratie in alles om  je heen.

Samenwerken

Een goede samenwerking is noodzakelijk voor een goed resultaat. Een samenwerking met een klik, waarin we elkaar inspireren en aanvullen.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: